beats by dre cheap

Rooney: Uvijek je poseban gušt zabiti Liverpoolu

Dvostruki strijelac za Manchester United u derbi pobjedi nad Liverpoolom od 2-1, Wayne Rooney, poručio je i navijačima bivšeg kluba Evertona neka uživaju u ovoj pobjedi...

Nakon susreta na Old Traffordu Rooney je kao nekadašnji igrač Evertona konstatirao da uvijek posebno uživa u pobjedama nad Liverpoolom.

- Sjajno je zabiti i osvojiti tri boda u svakoj utakmici, ali posebno je ipak srušiti Liverpool. Siguran sam da će i navijači Evertona večeras slaviti - izjavio je Rooney neposredno nakon susreta.

Ipak, napadač Manchester Uniteda odbio je detaljnije komentirati situaciju između Suareza i Evre na početku ogleda kada je urugvajski napadač Liverpoola odbio pružiti ruku kapetanu Uniteda.

- Mi smo profesionalci posvećeni isključivo nastupima na terenu, a ovo što se dogodilo tiče se samo njih dvojice - kratko je rekao Rooney.

Potez Suareza dodatno je "zapalio" atmosferu na tribinama, međutim menadžer gostiju Kenny Dalglish smatra da njegov igrač nije kriv za povećane tenzije.

- Mislim da svi pretjeruju optužujući Suareza za bilo što, što se danas dogodilo. Uostalom po mom mišljenju navijači su se ponašali sasvim pristojno, a ostavimo probleme između Suareza i Evre njima dvojici - izjavio je Dalglish.

Manchester United News !!!!!
http://reddevils4ever.blogger.ba
12/02/2012 21:49