FA Cup: Liverpool protiv Manchester Uniteda u 4. kolu


Dvoboj Liverpoola i Manchester Uniteda na Anfieldu bit će najzanimljivija utakmica 4. kola FA Cupa, koje se igra 28. i 29. siječnja…

Najveći rivali engleskog nogometa u posljednje vrijeme su se najčešće spominjali u kontekstu međusobnog prvenstvenog ogleda 15. listopada, koji je završio rezultatom 1-1. Naime, Liverpoolov urugvajski napadač Luis Suarez kažnjen je s 8 utakmica suspenzije i 40.000 funti zbog rasnog vrijeđanja braniča Manchester Uniteda Patricea Evre.

Sankcije su urugvajskom reprezentativnom napadaču izrečene više od dva mjeseca nakon odigrane utakmice između Liverpoola i Manchester Uniteda, nakon koje je Evra optužio Suareza za rasističke uvrede. Odluku je donijela Nezavisna komisija Engleskog nogometnog saveza (FA), koja je od 14. do 20. prosinca provela istragu i saslušala sudionike spomenutog događaja na utakmici odigranoj 15. listopada na stadionu Anfield.

Suarez neće moći igrati protiv Manchester Uniteda u 4. kolu FA Cupa, jer ću mu tada još uvijek biti na snazi suspenzija.

rooney10w
GLORY GLORY MAN UNITED

Komentariši